Met de Bugaboo Cameleon3 kom je overal!

Ben je op zoek naar een veelzijdige en moderne kinderwagen, van baby tot peuter en van stadswandelingen tot wintersportvakantie? Bij Refurbished-Kinderwagens vind je refurbished alles in-één kinderwagens van het bekende merk Bugaboo. De Bugaboo Cameleon3 raden wij aan als je met je kindje de wereld wilt ontdekken!

Lekker op pad: licht, compact en multi-terrein kinderwagen
Bugaboo wil de wereld toegankelijk maken voor ondernemende ouders en tegelijkertijd rekening houden met de vele verschillende manieren die er zijn om er lekker op uit te gaan. Dat is gelukt met de Bugaboo Cameleon3 kinderwagen; deze veelzijdige, lichte en compacte multi-terrein kinderwagen brengt je met baby of peuter gemakkelijk overal naartoe.

De Bugaboo Cameleon3 kinderwagen is dan ook speciaal ontworpen voor ondernemende ouders. De kinderwagen past zich moeiteloos aan, of je nu door de stad of bossen wandelt of door zand of sneeuw loopt. Door het innovatieve design kun je deze alles-in-één kinderwagen het hele jaar door gebruiken, van winter naar zomer, op het strand of in de sneeuw.

Duurzame aanschaf
Naast het veelzijdige gebruik is de Bugaboo Cameleon3 kinderwagen ook geschikt voor een langdurige periode. De kinderwagen is namelijk aan te schaffen vanaf de geboorte tot de peuterperiode. Ook is de kinderwagen geschikt voor gebruik met een autostoeltje.

Wat je krijgt bij de aanschaf van een Bugaboo Cameleon3 kinderwagen:

Onderstel, wielen, wieg/stoelframe, wiegbekleding (inclusief wiegdekje), wiegplank, matras, luchtdoorlatende top, matrashoes, stoelbekleding, zonnekap uittrekbaar (inclusief baleinen en klemmen), roterende draagbeugel, bagagemand en tot wel 12 maanden garantie.

Waarom kiezen voor een refurbished Bugaboo Cameleon3 kinderwagen?

Al onze Bugaboo Cameleon3 kinderwagens zijn refurbished, oftewel gerenoveerd. Het zijn gebruikte kinderwagens die door ons opnieuw worden verkocht. Maar niet voordat we een grondige technische controle en een100% antibacterieel reiniging hebben uitgevoerd. Op deze manier kun jij onbezorgd genieten van een premium kwaliteit Bugaboo kinderwagen in perfecte technische staat, met een korting tot wel 60% van de originele prijs. Goed voor je portemonnee én voor het milieu!

Nieuwsgierig geworden naar de Bugaboo Cameleon3 kinderwagen?
Dan kun je contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoon, WhatsApp of email voor vragen/opmerkingen en het maken van een afspraak om onze showroom te bezoeken. In onze webshop vind je onze op dit moment beschikbare refurbished Bugaboo Cameleon3 kinderwagens, van een pink roze-uitvoering tot pastelkleuren en trendy denim!

Heb je onlangs een Bugaboo Cameleon3 kinderwagen bij ons aangeschaft? Hier vind je de handleiding met alle informatie en een stappenplan voor een eenvoudige montage.