Bugaboo Cameleon 3 Victor & Rolf – My First Car

Bugaboo Cameleon 3 Victor & Rolf – My First Car

Werkelijk een Must Have onder de kinderwagens, Bugaboo is met dit designers duo aan de slag gegaan om hun een kinderwagen te laten ontwerpen.

Deze Bugaboo Cameleon 3 is op de markt gebracht in september 2012 een kinderwagen waar je op verliefd kan worden, niet alleen voor de mama’s, maar ook voor de papa’s.

Het concept van het Designers duo was om het vrije gevoel te krijgen dat je hebt als je voor het eerst weg rijdt met je aller-eerste auto.

Zo zie je ook elementen terug van een auto, zoals een kentekenplaat op de reiswieg en bijpassende voetenzak. De zonnekap heeft een raampje om naar binnen te kijken. Het embleem van Victor en Rolf op de velgen. En niet te vergeten de duwstang en zonnekap zijn van leerachtig materiaal. Dit alles in grijs tinten.

Vervoer jouw kersverse kindje geheel in stijl. Limited Edition kinderwagen met herkenbare kenmerken van een auto.

Hoe zit de kinderwagen er uit?

Bugaboo Cameleon 3 Victor & Rolf – My First Car, de op maat gemaakte kinderwagen is uitgebracht in een mono-colour cool grijs chassis, authentiek grijze autosportstof, leerachtige zonnekap en stuurbekleding, waarvan de duw- en draagbeugel met de hand zijn gestikt. Door de zogenaamde achterruit van de zonnekap kun je naar je kind kijken terwijl het van het uitzicht geniet. De achterwielen van MY First Car zijn exclusief uitgerust met zilverkleurige velgen en het iconisch Viktor & Rolf embleem. De achterkant van de wieg heeft een custom-made kentekenplaat met: bb – ♥ – V&R.

Regelmatig bij Refurbished-Kinderwagens te vinden als een gereviseerde kinderwagen, zo ook de voetenzak.

Bugaboo Cameleon3 Viktor & Rolf kinderwagen. Klik Hier!
Bugaboo voetenzak  Viktor & Rolf. Klik Hier!

Hulp of advies nodig bij je aankoop?

Heb je nog vragen over de Bugaboo Cameleon 3 Victor & Rolf Kinderwagen, voetenzak of de aanschaf ervan? Dan kun je contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoon, WhatsApp of email. Daarnaast kun je langs komen in onze showroom en de autostoelbekleding en/of voetenzak zelf komen ontdekken!