Ga je graag op pad met jouw kindje? Lekker wandelen door een drukke stad of juist de natuur opzoeken? Dan is de Bugaboo® Cameleon2 de perfecte kinderwagen voor jou! Hier lees je waarom wij dit model Bugaboo® kinderwagen de beste keuze voor de ondernemende ouder vinden.

Drie gebruiksstanden voor stad, bos of ruw terrein (sneeuw)

De Bugaboo® Cameleon2 kinderwagen (0-4 jaar) is speciaal ontworpen voor gebruik in de stad, het bos of op ruw terrein. Waar je ook heen wilt, door de veelzijdigheid van dit model kinderwagen kom je gemakkelijk overal. Je kunt kiezen uit drie verschillende standen waarmee je de kinderwagen moeiteloos kunt aanpassen aan jouw omgeving.

Zo zet je de Bugaboo® Cameleon2 kinderwagen op de 4-wielstand (duwbeugel boven de grote wielen, zwenkwielen op actief) wanneer je door de stad struint. De kinderwagen is dan optimaal wendbaar. Voor stevige boswandelingen is de 4-wielstand met de zwenkwielen op niet actief perfect. Zo kunnen de grote wielen aan de voorzijde gemakkelijk over oneffenheden rijden. Is de grond extra ruw of ligt er sneeuw dan is de Bugaboo® Cameleon2 kinderwagen eenvoudig in de daarvoor bestemde 2-wielstand te zetten (alleen in combinatie met het stoeltje, zie hierna).

Zowel een wieg als stoel

De Bugaboo® Cameleon2 wieg is geschikt voor een baby van 0 tot circa 6 maanden die (nog) niet zelfstandig kan zitten of zichzelf op handen en knieën omhoog kan drukken. Met de wieg leg je jouw kindje volledig plat neer, waardoor het rugje niet belast wordt en de beentjes gestrekt kunnen worden. Elkaar even verliefd aankijken? Dan draai je de wieg op de kinderwagen eenvoudig om. De wieg kan ook los van het onderstel van de kinderwagen gebruikt worden.

Het stoeltje is eveneens in verschillende standen te zetten (zitten, half zitten, liggen) en eenvoudig om te draaien. Daarnaast is het Bugaboo® Cameleon2 stoeltje uitgerust met een 5-punts veiligheidsgordel. Op de kinderwagen of apart te dragen: laat die mooie ontdekkingstochten met jouw kindje maar beginnen!

Bescherming tegen zon, wind, regen en insecten

De Bugaboo® Cameleon2 kinderwagen bieden wij aan met of zonder losse accessoires, zoals een regenhoes en muskietennet. Samen met de zonnekap die wij er standaard bij leveren, is jouw kindje dan altijd goed beschermd tegen alle weersomstandigheden. Zowel bij de wieg als het stoeltje is de kinderwagen door deze beschermers gemakkelijk gebruiksklaar te maken voor mooi of slecht weer.

Wat je krijgt bij de aanschaf van een Bugaboo® Cameleon2 kinderwagen:

Onderstel, wielen, wieg/stoelframe, wiegbekleding (inclusief wiegdekje), matras, matrashoes, luchtdoorlatende matras top, wiegplank, stoelbekleding, zonnekap (inclusief baleinen en klemmen), Cameleon seat liner*, draagbeugel, bagagemand en 6 maanden garantie.

*niet standaard bij alle modellen Bugaboo® Cameleon2 kinderwagens; dit wordt in onze showroom aangegeven

Nieuwsgierig geworden naar de Bugaboo® Cameleon2 kinderwagen?
Dan kun je contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoon, WhatsApp of email voor vragen/opmerkingen en het maken van een afspraak om onze showroom te bezoeken. De op dit moment beschikbare refurbished
Bugaboo® Cameleon2 kinderwagens vind je in onze webshop

Heb je onlangs een Bugaboo® Cameleon2 kinderwagen bij ons aangeschaft? Hier vind je de handleiding met alle informatie en een stappenplan voor een eenvoudige montage.