Welke kinderwagen kiest u?

Kinderwagens, Tweedehands, Refurbished of Showroommodel?

Bij het overwegen van de volgende opties: tweedehands, refurbished en/of showroommodel kinderwagens die in nieuwstaat zijn. Het kopen van een kinderwagen kan een grote investering zijn, en het overwegen van deze opties kan een goede manier zijn om geld te besparen terwijl je toch een product van hoge kwaliteit krijgt. Hier is een overzicht van wat je kunt verwachten van elk type aanbod. Op alle kinderwagens krijgt u garantie van Refurbished-Kinderwagens.

1. Tweedehands Kinderwagens: Dit zijn kinderwagens die eerder zijn gebruikt door andere ouders. Ze kunnen variëren van licht gebruikt tot meer zichtbare tekenen van slijtage. Het voordeel van tweedehands kinderwagens is dat ze vaak aanzienlijk goedkoper zijn dan nieuwe modellen. Wilt u deze kinderwagen via marktplaats kopen is het belangrijk om de staat van de kinderwagen goed te controleren, vooral op het gebied van veiligheid en hygiëne. Kiest u ervoor om het bij Refurbished-Kinderwagens aan te schaffen hoeft u zich geen zorgen te maken, wij hebben de kinderwagens al reeds voor u gecontroleerd op veiligheid en de kinderwagens gereinigd.

2. Refurbished Kinderwagens: Refurbished of gereviseerde kinderwagens zijn tweedehands kinderwagens die zijn geïnspecteerd, gereinigd en waar nodig gerepareerd door Refurbished-Kinderwagens, wij zijn een gespecialiseerd bedrijf met samenwerking van Bugaboo en Joolz. Onze kinderwagens worden verkocht met garantie. Deze kinderwagens zijn meestal in een betere staat dan gewone tweedehands kinderwagens en kunnen een goede middenweg bieden tussen kwaliteit en prijs.

3. Showroommodellen: Showroommodellen zijn kinderwagens die in winkels zijn tentoongesteld of retourgoederen. Ze zijn technisch gezien nieuw, omdat ze nooit zijn gebruikt voor het vervoeren van een kind, maar ze kunnen kleine cosmetische defecten hebben door het tentoonstellen en/of vervoer. De kinderwagens worden vaak met korting verkocht en kunnen een uitstekende deal zijn als je een nieuw product wilt voor minder geld.

In tegenstelling tot marktplaats waar u een kinderwagen bij particulieren koopt, ontvang je bij Refurbished- Kinderwagens altijd garantie op uw aangekochte kinderwagen. Bent u benieuwd naar meer? volg ons dan op Instagram!