Wij van Aktie-Shop weten hoe wij je kindje blij maken én houden. Misschien weet je het nog wel? Wat was je knuffel en wat is de naam van je knuffel? Dan weet je ook vast de momenten te herinneren dat je moeder de knuffel ging wassen en dat je hier uren, en dat is heel lang voor een kindje, geen beschikking over had? Steeds weer lopen naar het droogrek of droogtrommel om te kijken hoever het schone knuffel is. En dan de echte ellende, knuffel ruikt niet meer naar knuffel.

Bij Aktie-shop dachten wij hier moeten wij wat aan doen, want blije kinderen zorgen voor blije moeders! Vaders let op, happy wife>happy life. Wij kiezen voor de knuffels van Fabs world en hebben hier een speciale aanbieding voor gemaakt en zijn de samenwerking aangegaan met Fabs world.

Scherpe aanbiedingen voor onze knuffels!

Fabs world Knuffelmuis – kleur (2 stuks).  Voor € 17,99. Deze lieve muisjes zijn om te knuffelen! Met een zacht geluidje in z’n buikje en een staartje om mee te frummelen, zo wil elk kindje deze leuke muisjes hebben!

Makkelijk kiezen uit deze aantrekkelijke aanbieding!

Waarom 2 knuffelmuizen? Er is geen groter verdriet dan dat van je kindje die zijn lievelings  knuffel kwijt is, zomaar ineens verdwenen, nergens meer te vinden of in de droogtrommel aan het schommelen is.

Zonder zijn/haar favoriete knuffel kan je kindje niet meer slapen en zal heel verdrietig zijn. Daarom zeggen wij van Aktie-Shop niet één maar twee voor de aantrekkelijke prijs van 17,99.

De kenmerken van deze knuffelmuizen zijn:
Gemaakt van katoen
Afmeting +/- 25 cm
Zacht geluidje in buikje
Staartje om te frummelen
Mag in de wasmachine ( 40 graden)
Mag in de droger
Nieuw in de verpakking