Inkopen Bugaboo® kinderwagen....

Ze groeien hard, ze groeien eruit voor dat het goed gebruikt is en dit blijft met kleding en óók met andere gebruiksgoederen, zoals Bugaboo® kinderwagens, voetenzakken etc… eigenlijk met alle inkoop. Hoeveel jaar bent u nu ‘ouder’ van 1 of meer kinderen en hoelang blijven de spullen op zolder of in de kelder staan?

Je Bugaboo/Joolz babyspullen een tweede leven?

Gun uw goede Bugaboo/Joolz babyspullen een TWEEDE leven. Refurbished Kinderwagens B.V., koopt graag uw babyspullen van u en maakt het voor u direct contant. Daarom krijgt u dus direct contant voor uw spullen.

Wat kopen wij zoal in:

Inkopen Bugaboo en/of Joolz kinderwagens: Wij kopen voornamelijk Bugaboo en/of  Joolz  kinderwagens met de daarbij behorende accessoires, maar uiteraard hebben wij ook interesse in andere Bugaboo en/of Joolz babyspullen. Wil jij je Bugaboo en/of Joolz  babyspullen aanbieden aarzel niet en vul vandaag nog het inkoopformulier in.

Mail ons via het inkoopformulier!

Bent u druk? Welke ouder niet? Je kan ons via het inkoopformulier op deze pagina een mail sturen, onze inkoper maakt met u een afspraak in Dordrecht wanneer u langs kunt komen met uw kinderwagen. Hoe makkelijk is dat! Na het ontvangen van uw formulier ontvangt u van ons direct een richtprijs.

Vul onderstaand formulier in

Afbeeldingen uploaden

Bij Refurbished Kinderwagens vertrouwd en zeker

Ten opzichte van bijvoorbeeld Marktplaats is dit een veilige, zekere afspraak en er komen dan geen vreemde mensen bij u in huis. Bij Refurbished Kinderwagens is het vertrouwd en zeker.

Bellen kan ook

Of bel ons direct: +31 (0)6 17 34 93 55

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij spoedig met u contact kunnen opnemen. U kunt hier ook uw wensen aangeven zodat wij in ons assortiment kunnen kijken naar de kinderwagens die het beste bij uw wensen passen. Als we vervolgens contact met u opnemen zullen we een afspraak maken zodat u langs kunt komen in onze showroom en ons assortiment kunt zien, uitproberen en de kwaliteit direct kunt waarnemen. Onze specialist zal speciaal hiervoor langskomen om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden.

U krijgt van ons in korte tijd reactie.