Maak jouw maxi-cosi weer als nieuw

KoKoDoo staat voor liefelijk, schattig, kleurrijk baby, creatief, detail, helder, fantasie stijl, combineren, liefde en dromen. Met de autostoel bekledingen van KoKoDoo maak je jouw maxi cosi cabrio en cabriofix weer als nieuw, fris en vrolijk.

 

Bijpassende voetenzak

Om het helemaal compleet te maken heeft KoKoDoo ook bijpassende voetenzakken ontworpen. De Kokodoo voetenzak houdt je baby lekker warm tijdens de eerste uitjes met de auto! Hij past perfect in elke groep 0/0+ kinderzitje met een 3 punts gordel (schouder gordel 2 en kruis gordel 1). De voetenzak is makkelijk even open te leggen en kan aan twee kanten gebruikt worden, leuk om een keer af te wisselen. De voetenzak kan je het beste wassen op 40 graden en het is raadzaam om geen wasdroger te gebruiken.

 

Hoe pimp je jouw autostoel?

 

Hulp of advies nodig bij je aankoop?

Heb je nog vragen over de KoKoDoo autostoelbekleding, voetenzak of de aanschaf ervan? Dan kun je contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoon, WhatsApp of email. Daarnaast kun je langs komen in onze showroom en de autostoelbekleding en/of voetenzak zelf komen ontdekken!