Tweedehands of refurbished kinderwagen: een wereld van verschil!

De termen ‘refurbished’ en ‘tweedehands’ voor kinderwagens worden nogal eens door elkaar gehaald. Toch verschilt een refurbished kinderwagen op veel punten van een tweedehands exemplaar. Bij Refurbished-Kinderwagens vind je zowel Bugaboo als Joolz kinderwagens en accessoires, allemaal refurbished. We vertellen je in deze blog over de voordelen van onze gereviseerde kinderwagens!

In oorspronkelijke staat teruggebracht

Refurbished betekent ook wel gerenoveerd. Daardoor ziet een refurbished kinderwagen er bijna als nieuw uit omdat deze in de oorspronkelijke staat is teruggebracht. Dit is een wezenlijk verschil met een tweedehands aankoop, waarbij je er al vanuit kunt gaan dat het product niet meer in nieuwstaat verkeert. Gebruikerssporen zijn dan meestal zichtbaar en vaak krijg je geen garantie op je product. Bij de aanschaf van een refurbished kinderwagen bieden we je juist een garantietermijn aan.

Maar wat kun je nu precies verwachten van een refurbished kinderwagen? We hebben het hieronder voor je op een rij gezet. Wanneer de kinderwagens na inkoop bij derden in onze showroom terecht komen, gaan wij over tot de volgende behandeling:

– Zorgvuldige technische controle
Levert de rem nog voldoende kracht zodat de veiligheid van jouw kindje gewaarborgd is? Moeten er veelgebruikte materialen, zoals banden, velgen en de duwbeugel, hersteld of vervangen worden vanwege slijtage of beschadiging? Draait het zwenkwiel nog goed mee bij het maken van bochten en klapt de kinderwagen nog eenvoudig in om deze gemakkelijk te kunnen vervoeren? En zijn de diverse onderdelen nog goed verstelbaar? Op al deze punten voeren wij een zorgvuldige servicebeurt uit.

– Professionele reiniging
We begrijpen dat hygiëne voor jou de hoogste prioriteit heeft; niemand wil zijn kindje in een vieze kinderwagen leggen. Daarom wordt de bekleding van de reiswieg, het wiegdekje en de zonnekap door ons 100% antibacterieel gereinigd, evenals de wandelwageninzet, seat liner en boodschappenmand. En beschadigingen zoals scheuren in de bekleding worden vakkundig hersteld.

Kom onze gereviseerde kinderwagens bekijken in de showroom
Op deze manier kunnen we onze kinderwagens ook écht refurbished noemen, zowel qua gebruikersgemak als op het gebied van optimale hygiëne-verwachtingen. En dat voor een zeer scherpe prijs inclusief garantietermijn! Als nieuwe eigenaar van een van onze gereviseerde kinderwagens liggen voor jouw jaren plezier en veel veilige wandelroutes in het verschiet.

Maak dus snel een afspraak om in onze showroom onze gereviseerde Bugaboo en Joolz kinderwagens en accessoires te bewonderen!