Welke kinderwagen past bij jou?

Afhankelijk van je woonomgeving en dagelijks gebruik, kan het type kinderwagen dat het beste bij jou past behoorlijk verschillen. Zo heeft een kinderwagen die in de stad gebruikt wordt veel te maken met stoepranden en roltrappen, terwijl in het buitengebied juist zand en kiezelstenen tot de dagelijkse materie behoren.

Bij deze vergelijking hebben we drie typen Bugaboo kinderwagens onder de loep genomen. Het zijn de Cameleon 3, de Bee 2 en de Buffalo. Ze zijn allen in verschillende omgevingen getest om jou te helpen aan de ideale kinderwagen.

Bugaboo Cameleon 3: Woon je meer afgelegen en heb je regelmatig te maken met ruig terrein? Dan is dit voor jou de perfecte keuze. De Bugaboo Cameleon is voorzien van twee kleine en twee grote wielen met dikke profielbanden voor extra grip. Voor rijgemak kunnen deze in tegenovergestelde richting worden geplaatst. De grote zonnekap zorgt ervoor dat je kindje in weersomstandigheden als zon en wind volledig is beschermd.

Bugaboo Bee 2: Leef jij het City life waar roltrappen en stoepranden dagelijks voorkomen? Manoeuvreer door drukke winkelstraten met de Bugaboo Bee. Uitgerust met een enkel vliegwiel wat deze kinderwagen uiterst wendbaar maakt. Tevens is dit een van de kleinste modellen Bugaboo’s, bij de productie is vooral gekeken naar compacte kenmerken zoals het gewicht, opbergruimte en is deze zelfs met een hand te besturen.

Bugaboo Buffalo: All-terrein kinderwagen voor ouders die graag met hen kindje in verschillende omgevingen mobiel zijn. Zo kun je in de middag onbezorgd winkelen in een stedelijke omgeving en s ‘avonds uitgebreid wandelen met je kinderwagen door de bossen. Deze kinderwagen is uitgerust met een boodschappenmand die tot wel 16kg aan spullen kan opbergen.

Deze drie typen kinderwagens hebben wij in verschillende uitvoeringen op voorraad. Bekijk ze vrijblijvend in onze showroom en ontdek de Bugaboo die bij jou/jullie past. Maak hier een afspraak, koffie en thee staan altijd klaar!