Shopping Cart

Het avontuur wacht

Bugaboo en Refurbished Kinderwagens zijn samenwerkingspartners voor Nederland en België op het gebied van service, onderhoud, refurbishment en lease van kinderwagens.

Bugaboo voetenzakken

De perfecte accessoire voor elk seizoen dat de lichaamstemperatuur van je kindje reguleert.

De Bugaboo voetenzak is gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, zachte en ademende materialen en is het perfecte kinderwagenaccessoire dat je kindje droog en warm houdt op frisse dagen. Deze must-have winteraccessoire biedt optimale temperatuur- en vochtregulering.

De nieuwe Bugaboo leaseservice

Met Bugaboo Flex kunnen (aanstaande) ouders een bugaboo product zoals een kinderwagen huren voor een bepaalde periode. Door de producten te huren, betalen consumenten alleen voor de tijd dat zij het product daadwerkelijk gebruiken.

Bekijk een greep uit het assortiment

Een Kinderwagen leasen i.p.v. kopen?

Goed voor de portemonnee en voor het milieu

Alle producten van Refurbished Kinderwagens zijn gereviseerd. Een refurbished kinderwagen is vaak niet van nieuw te onderscheiden.

Zodra een product weer bij ons terugkomt, refurbishen wij het en zorgen ervoor dat het product weer als nieuw is.

Hierdoor zijn al onze kinderwagens betaalbaar en duurzaam!

Alles kosten op een rijtje

Bespaar op de hoge aanschafkosten van een nieuwe kinderwagen!

Wij vinden het super belangrijk dat je tevreden bent met je kinderwagen, daarom hebben wij besloten dat we de kinderwagen persoonlijk bij je komen afleveren. Je kunt zelf een datum kiezen in de checkout

Transparante maandbedragen

Bij ons weet je altijd wat je per maand betaald. Geen verborgen kosten! De geselecteerde huurperiode is de minimale looptijd, verlengen is altijd mogelijk 😉

Bugaboo® onderdelen?

Ontdek ons ruime aanbod Bugaboo® onderdelen. Wij leveren uitsluitend originele onderdelen voor Bugaboo® kinderwagens. Zoals de Bugaboo® wielen, stoelframe, draagbeugel, handvatten of houten plank zitvlak etc.

Ook hebben wij onderdelen voor alle andere Bugaboo kinderwagens.

Bugaboo® kinderwagen?

Bent u op zoek naar de Bugaboo® kinderwagen? Bekijk dan ons ruime assortiment van showroommodellen, refurbished en tweedehands  Bugaboo® kinderwagens.

De Bugaboo® kinderwagens zijn een van de meest complete kinderwagens op de markt.

Inkopen, kinderwagen verkopen ?

Verkoop eenvoudig en snel je Bugaboo® kinderwagen en/of accessoires. Wij zijn gespecialiseerd in aan- en verkoop van 2de hands Bugaboo® kinderwagens.

Dus, bent u opzoek naar een tweedehands kinderwagen? Of wilt u juist uw kinderwagen verkopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.