Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Retour sturen

Heb jij een product bij ons besteld en wil je binnen 14 dagen afzien van je aankoop? Dan kun je jouw product in de originele verpakking en onbeschadigd kosteloos aan ons retourneren.

Wat moet je doen?

  • Download het retourformulier (Klik hier om te downloaden)
  • Print het retourformulier uit en vul deze volledig in, doe hem in de doos bij de bestelling.
  • Let op! Wij nemen een retourpakket alleen in behandeling als er een volledig ingevuld retourformulier bij inbegrepen zit.
  • Stuur ons een e-mail (verkoop@refurbished-kinderwagens.nl) met verzoek voor een retourlabel, vergeet niet je naam en order-factuurnummer te vermelden.

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk 2 werkdagen) contact met je op via e-mail. In de e-mail die je van Wuunder/PostNL  ontvangt zit een retourlabel en een link om het pakket af te leveren bij een dichtstbijzijnde PostNL Punt.

Voordat je het pakket wegbrengt print wel eerst het retourlabel uit en plaats deze op het pakket.

De retour-kosten die hieraan verbonden zitten zijn voor onze rekening. Na ontvangst van het product zullen we het onderzoeken op gebruikerssporen of eventuele beschadigingen. Blijkt hieruit dat het product ongebruikt en in staat zoals het bij je bezorgd is dan storten we het volledige aankoopbedrag binnen 4 werkdagen na ontvangst bij ons magazijn terug.

Deelvergoeding

Mocht het na onderzoek blijken dat de producten gebruikerssporen, beschadigingen bevatten en/of vies zijn dan behoudt Refurbished Kinderwagens zich het recht voor om de hieraan verbonden reparatiekosten en dergelijken van het aankoopbedrag af te trekken voordat dit wordt terug gestort.

U krijgt een deelvergoeding indien:

  • Compleet in originele staat (ongebruikt) met onbeschadigde verpakking 100% retour.
  • Compleet in originele staat (ongebruikt) met beschadigde originele verpakking 90% retour.
  • Compleet in originele staat (ongebruikt) met zonder originele verpakking 75% retour.
  • Beschadigde & vieze producten nemen wij niet retour.
  • Sommige producten hebben 100% waardevermindering bij retourneren, omdat deze uit hygiëne overwegingen of gebruikssporen niet meer verkoopbaar zijn.

Tip

Wanneer u een product retour stuurt, maakt u hier een foto van en voegt u deze toe aan het pakket. Dan bent u er altijd zeker van, dat u het juiste product verstuurd hebt.

Klacht en klachtenafhandeling

Bent u ontevreden of mocht een artikel in buitengewone gevallen niet voldoen aan de hoge kwaliteitsstandaarden van Refurbished Kinderwagens, dan vernemen we dat uiteraard zo spoedig mogelijk van u, zodat we samen met u een gepaste oplossing treffen. U kunt ons bellen en e-mailen of een bericht versturen via het contactformulier.

Heeft u vragen?

Mail dan naar verkoop@refurbished-kinderwagens.nl. U krijgt altijd binnen 8 uur een antwoord.