Over ons

Wij van Refurbished kinderwagens hebben de volgende visie. Dagelijks maken wij talloze mensen blij. Mooie Bugaboo® babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een top-service en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij.

Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn!

Wij weten ook dat de maatschappij aan het veranderen is, hierdoor wordt “bezit” iets over ons tijdelijks.

Dankzij onze kinderen zijn wij er meer van bewust dat wij een verantwoorde nalatenschap willen achterlaten. Onze bijdrage hieraan is zorgen voor een balans tussen de mens, planeet en winst.

Refurbished Kinderwagens heeft als visie dat wij mooie Bugaboo® baby spullen voor iedereen bereikbaar maken. Betrouwbaar en voordelig is onze slogan.

Alle gebruikte artikelen zijn modieus, veilig en zeer voordelig in prijs.  Ook hebben wij nieuwe baby spullen tegen scherpe prijzen, na gebruik kopen wij dit terug van u, en wij zorgen voor een 2e leven.

U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt altijd binnen 8 uur antwoord. Immers het leven, ook uw leven is 7 dagen en nachten in beweging en zeker met kinderen.

Ben je ook zo benieuwd naar een refurbished kinderwagen? Neem een kijkje hiernaast en zie hoe wij te werk gaan! Kun je niet langer wachten, kom dan naar ons toe! Zie openingstijden.