Betaalopties en Bedrijfsgegevens

Betaalopties en bedrijfsgegevens

Onze betaalopties

Je kan de bestelling op verschillende manieren afrekenen. Hieronder zie je de volgende betaalopties. Zoals iDEAL, Creditcard waaronder ook Apple Pay, KBC/CBC Betaalknop, Sofort Banking, Belfius Direct Net en MisterCash. In onze showroom kan je contant afrekenen. Uiteraard ook met pin. In onze webshop is iDEAL verreweg de snelste, meest makkelijke en veilige manier om uw bestelling af te rekenen. Wanneer u gebruik maakt van telebankieren (online bankieren) kunt u met iDEAL betalen.

iDEAL

U kunt gebruikmaken van iDEAL wanneer u bankiert met één van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank. Bij deze optie betaalt u via de eigen vertrouwde website van uw bank. Wanneer u wilt betalen via iDEAL selecteert u deze optie tijdens het invoeren van uw bestelgegevens; de rest wijst zichzelf.

MisterCash

Belgische klanten kunnen bij refurbished-kinderwagens.nl middels MisterCash betalen. Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. We rekenen geen kosten voor MisterCash betalingen.

Sofort Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen.  Wat gebaseerd is op het principe van een overboeking en in tegenstelling tot een normale overboeking hoeft je als klant de betaling alleen te verifiëren, net als bij iDEAL bijvoorbeeld. Gegevens als het bedrag, als de omschrijving en de begunstigde staan al ingevuld. Voordeel hiervan is dat hier dus geen menselijke fout gemaakt kan worden. SOFORT voert de betaling vervolgens uit. De betaalmethode is eenvoudig en snel. Een sofort betaling bestaat uit vier stappen.

  1. U selecteert uw land en de bank waarmee je de betaling wil verrichten
  2. U bevindt zich op het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier en meldt je aan met je gegevens voor internetbankieren.
  3. Bevestig de overschrijving met pincode of kaartlezer.
  4. U ontvangt een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling van onze webshop.

Creditcard

Bij refurbished-kinderwagens.nl kunt u ook met een MasterCard of VISA creditkaart, maar ook met Apple Pay betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die uw creditcardgegevens beveiligd verstuurt. We rekenen geen kosten voor creditcardbetalingen. Zodra uw creditcardgegevens zijn gecontroleerd wordt uw bestelling in behandeling genomen en verzonden.

Wat is Apple PayLogo Apple Pay

Apple Pay is de eigen betaalmethode van Apple, beschikbaar in meer dan 32 landen voor alle Apple-gebruikers. Het maakt gebruik van de Wallet-app, waarin de gebruiker zijn betaalkaarten plaatst. De daadwerkelijke betaalmethode hangt dus af van de kaarten die in je Wallet geplaatst zijn. Op dit moment worden alleen creditcards ondersteund. De Wallet kent alle details en voorkeuren van de verschillende kaarten. De betaling wordt voltooid met een scan van de vingerafdruk of gezicht. Hiermee voldoet Apple Pay aan de Strong Customer Authentication (SCA) regelgeving uit de Payment Services Directive 2 (PSD2).

Hoe werkt Apple Pay voor u als consument

Het systeem detecteert automatisch of je als klant betaalt vanaf een Apple device. Alleen dan wordt Apple Pay getoond als betaalmethode. Na het selecteren van Apple Pay als betaalmethode wordt de betaling voltooid met de Touch ID of Face ID. Dit betekent een naadloze ervaring voor jouw als klant.

Belfius Direct Net

Belfius Direct Net is een van de grootste banken van België. Met de Belfius Pay Button voorziet de bank haar klanten van een eigen betaaloplossing. Zo kunt u met een Belfius-rekening gebruik maken van de Belfius Pay Button om directe betalingen te doen vanuit Belfius Direct Net, het online bankproduct van Belfius, of via de app.

KBC/CBC Betaalknop

De KBC/CBC-Betaalknop is een online betaalmethode voor de klanten van de KBC en CBC, samen de grootste banken van België. De banken bieden hun klanten een betaalknop aan. Waarmee gemakkelijk en snel online betaald kan worden.

'Afterpay - Veilig achteraf betalen (Nederland)'

AfterPay voert voor www.refurbished-kinderwagens.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

'Afterpay - Veilig achteraf betalen (België)'

AfterPay voert voor www.refurbished-kinderwagens.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay ontvangt per e-mail. In de online omgeving My AfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay.

Artikel 21 – Betaalmethodes van Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij u de volgende betaalmethode (s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

Meer informatie vindt u in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier . Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de huidige wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in de privacyverklaring van Klarna verwerkt.

Bedrijfsinformatie

Refurbished-Kinderwagens
KvK:   64121496
BTW:  NL855530881B01
IBAN: NL10 INGB 0006 9566 80
BIC:    INGB NL 2A