Service Center

Refurbished-Kinderwagens is officieel erkend als Bugaboo Service Center.

Bugaboo service center

Refurbished-Kinderwagens is officieel erkend als Bugaboo Service Center.

Waarom? Omdat we dag in, dag uit een uitstekende kwaliteit en service bieden aan onze klanten. Bugaboo erkend dit en weet dat wij zorgen dat kinderwagens weer veilig en opgefrist de weg op kunnen. Daarnaast delen we de missie van Bugaboo om de levensduur van de producten zo lang mogelijk te maken zodat zoveel mogelijk families van dezelfde kinderwagen kunnen genieten en daarmee de impact op de natuur te verminderen.

Offical Bugaboo Service Centre

De makkelijk, veilige en duurzame manier om je kinderwagen te onderhouden

Welke services bieden wij aan?

Waarom zijn Bugaboo service centers essentieel voor Bugaboo?

Bugaboo ontwerpt en bouwt kinderwagens die zo lang mogelijk meegaan. Ze zijn toegewijd aan het bieden van premium producten en diensten, terwijl we onze impact op het milieu minimaliseren.

In lijn met deze visie bieden de gecertificeerde Bugaboo Service Centers de mogelijkheid om te repareren, op te knappen of Bugaboo-kinderwagens te vernieuwen — voor modellen tot 15 jaar — zodat komende generaties er nog steeds van kunnen genieten.

Door de levenscyclus van producten te verlengen, stelt Bugaboo de klanten in staat om duurzamer te wandelen, wat een belangrijk element in Bugaboo’s DNA en merkmissie. Ze hebben het ambitieuze doel gesteld op “Push to Zero” CO2-uitstoot in 2035, en de servicecentra spelen een essentiële rol om dat doel te bereiken.