Houd je kindje lekker warm in de Bugaboo voetenzak!

Het najaar seizoen is nu echt begonnen. Maar hoezeer de temperatuur ook zakt en het regent en waait, met de Bugaboo voetenzak houd je je kindje warm en comfortabel tijdens al jullie herfstwandelingen met de kinderwagen. Een echte Musthave dus tijdens koude dagen, die ook nog eens de nodige bijzonderheden kent. In deze blog laten we je graag kennismaken met de voetenzak van Bugaboo!

Handige rits
De Bugaboo voetenzak heeft een praktische rits waardoor je je kindje makkelijk in en uit de warme voetenzak haalt. De bovenkant van de voetenzak kun je namelijk een stukje open zetten of er helemaal afritsen wanneer het weer toch mee blijkt te vallen.

Ademende fleecestof
Wedden dat jouw kindje zich helemaal thuis zal voelen in de Bugaboo voetenzak? De stof van 100% fleece katoen is heerlijk zacht om in te liggen. Tevens zorgt de zachte, ademende binnenvoering voor een perfecte regulering van de temperatuur en absorptie van vocht. De stof van de voetenzak is tevens gemakkelijk wasbaar op 30 graden.

Frisse (herfst)kleuren

De Bugaboo voetenzak is bij ons verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. Van natuurlijk bruin of grijs tot herfstig rood of oranje: met de Bugaboo voetenzak val je dit najaar op en geef je je kinderwagen beslist een bijzondere uitstraling!

100% antibacterieel gereinigd
Al onze Bugaboo voetenzakken zijn refurbished modellen die in nieuwstaat verkeren. Dat wil zeggen dat we de voetenzakken 100% antibacterieel gereinigd en de rits gecontroleerd hebben. Hierdoor kunnen we je de nieuwste modellen exclusief aanbieden voor een C-merk prijs. 

De Bugaboo voetenzak is geschikt voor de volgende modellen kinderwagens:

Bugaboo bee, bugaboo cameleon 1, bugaboo cameleon 2, bugaboo cameleon 3, bugaboo buffalo, bugaboo donkey, bugaboo runner, bugaboo fox, bugaboo frog en bugaboo gecko.

Hulp of advies nodig bij je aankoop?
Heb je nog vragen over de Bugaboo voetenzak of de aanschaf ervan? Dan kun je contact opnemen met een van onze medewerkers via telefoon, WhatsApp of email. Daarnaast kun je op afspraak onze showroom bezoeken en de voetenzak zelf komen ontdekken!