Shopping Cart

Klantenservice: +31 6 44 38 44 52

Webshop, maar ook een showroom

Klantbeoordelingen zijn 9.6/10 gebaseerd op 84 reviews.

Over Refurbished-kinderwagens.nl

Onderdeel van Aktie-shop.nl

Over ons
Wij van Refurbished-kinderwagens.nl hebben de volgende visie. Dagelijks maken wij bij Refurbished-kinderwagens.nl talloze mensen blij. Mooie babyspullen, eerlijke prijzen en een verrassend assortiment dat direct uit voorraad leverbaar is. Maar ook een top-service en een goede bereikbare klantenservice dragen hier aan bij.

Dagelijks staat ons team met liefde en plezier voor je klaar. Want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn!
Wij van Refurbished-kinderwagens.nl weten ook dat de maatschappij aan het veranderen is, hierdoor wordt “bezit” iets over ons tijdelijks.

Dankzij onze kinderen zijn wij er meer van bewust dat wij een verantwoorde nalatenschap willen achterlaten. Onze bijdrage met Refurbished-kinderwagens.nl hieraan is zorgen voor een balans tussen de mens, planeet en winst.

Refurbished-kinderwagens.nl heeft als visie dat wij mooie (“kinder”) merkproducten voor iedereen bereikbaar maken. Betrouwbaar en voordelig is onze slogan.

Alle gebruikte artikelen zijn modieus, veilig en zeer voordelig in prijs. Refurbished-kinderwagens.nl verkoopt ook nieuw tegen scherpe prijzen, na gebruik kopen wij dit terug van u, en wij zorgen voor een 2e leven.

U kunt ons altijd berichten, wij wachten op uw vraag, ook ’s avonds en in het weekend. Mail ons, u krijgt altijd binnen 8 uur antwoord. Immers het leven, ook uw leven is 7 dagen en nachten in beweging en zeker met kinderen.

Ben je ook zo benieuwd naar Refurbished-kinderwagens.nl van Aktie-Shop, kom dan naar ons toe! Zie openingstijden.

Gratis verzending

Op alle bestellingen

14 dagen op zicht

Niet tevreden? Geld terug!

Bestellen met garantie

op tweedehands, refurbished en nieuw

100% veilig betalen

Veilig betalen en ook achteraf betalen

Webshop Keurmerk
Onze vermelding op sys.keurmerk.info

© Aktie-shop.nl 2020