Is een kinderwagen uitverkocht? Geef ons dan een zoekopdracht

Heb je een bepaalde kinderwagen op het oog, maar is deze niet op voorraad of in het huidige assortiment? Dan kan je bij ons een zoekopdracht plaatsen.

Wij gaan voor je aan de slag!

Helaas kan het zo zijn dat je bij ons een product ziet die net is uitverkocht. Daarom bieden wij onze klanten aan om te gaan zoeken naar een specifiek product. Wil je ons een zoekopdracht geven? Vul dan onderstaand formulier in, wij gaan voor je zoeken. Hebben wij het product gevonden zullen wij je zo snel mogelijk informeren. Aarzel niet, neem contact op met ons. Dag, dagelijks staat ons team voor je klaar, want wij willen je blij maken met dat waar wij goed in zijn.

Vul uw gegevens hiernaast in zodat wij spoedig met u contact kunnen opnemen. U kunt hier ook uw wensen aangeven zodat wij in ons assortiment kunnen kijken naar de kinderwagens die het beste bij uw wensen passen. Als we vervolgens contact met u opnemen zullen we een afspraak maken zodat u langs kunt komen in onze showroom en ons assortiment kunt zien, uitproberen en de kwaliteit direct kunt waarnemen. Onze specialist zal speciaal hiervoor langskomen om u te begeleiden en al uw vragen te beantwoorden.

U krijgt van ons in korte tijd reactie.

Vul onderstaand formulier in